Wikimedia Commons CC: Ben Schumin

Brandstichting failliet

Stichting voor pyromanen verloor vele rechtszaken

Na maanden van financiële malaise is het doek gevallen voor de Brandstichting. De stichting, die activiteiten voor pyromanen organiseerde, vroeg vanochtend het faillissement aan. In de afgelopen jaren verloor de Brandstichting honderden rechtszaken in het hele land en moest het miljoenen aan schadevergoedingen betalen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het zal van kwaad tot erger worden in ons land als we dit links-liberale kliekje pluche-plakkers nog langer hun gang laten gaan.

Daarom stem ik op de Partij Voor de Vrijheid, onder leiding van meneer Wilders.

He is our man.

Gorrie.

Reageer
gravatar

Ze kunnen de Brandstichting wel kapot maken, maar de brandstichting nooit. Overal in het land trekken heldhaftige vloggers vurig ten strijde tegen de ivoren torens van de gevestigde orde!

Reageer
gravatar

schandalig! Ik dacht dat Nederland een vrij land was waar iedereen voor zijn mening uit kon komen. Eerst hadden we de stichting Martijn speciaal voor priesters en vieze mannetjes die nog bij hun moeder wonen en nu ook nog eens de brandstichting die failliet is

Reageer
gravatar

In een brandbrief aan de leden is te lezen dat het bestuur brandschoon is. Echter rijst het vermoeden dat ze juist alle budgetten in rap tempo verbrand hebben.

Reageer