NOS

NOS

Brandstichter asielboerderij Someren was bang dat asielzoekers zijn dorp zouden vernielen

De man die een kampeerboerderij in Someren in brand heeft gestoken, is een bezorgde burger. Dat zegt zijn advocaat. De brandstichter was bang dat de 450 asielzoekers die er vanaf maandag zouden worden opgevangen zijn dorp zouden gaan vernielen."

Hij was wanhopig over de enorme schade die de asielzoekers in zijn geliefde Someren zouden kunnen aanrichten", benadrukt zijn raadsman. "En in hun wanhoop doen mensen domme dingen. Mijn cliënt hoopt dat mensen begrijpen dat zijn leven plotseling overhoop is gehaald door de komst van de opvanglocatie, en dat hij zich onbegrepen voelt. Zijn fijne, veilige leefomgeving betekent alles voor hem."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij zullen Someren cultureel verrijken. Of Someren nou wil of niet! Ik ben helemaal klaar met dat gezeik van jullie. So what als je dochter wordt verkracht. Gun die kerels ook eens een verzetje. Vaak hebben ze een vreselijke vliegreis achter de rug. Ik zeg altijd maar zo: deze mensen zijn welkom in mijn land en hoe meer asielzoekers, hoe beter.

Reageer
gravatar

Wat leuk dat je hier ook bent Mohammed! Hoe bevalt je nieuwe huis? Ben je al toe aan iets groters? En ben je inmiddels al een beetje uitgerust na je lange reis? Neem er wel je tijd voor hoor. Jij bent welkom in mijn land.

gravatar

Asielboerderijen, waar honderden immigranten uit veilige landen worden opgehokt, moeten volgens de PAS – Programma Aanpak Stikstof , nu ook aangemeld worden vanwege de klimaatbelasting.
De sociale belasting wordt ook onderzocht en de eerste resultaten worden media 2030 verwacht.

Vrijwillige uitkoop door omwonenden, belangstellenden en overige dorpsbewoners is niet mogelijk, gelukkig hebben zich ook partijen als Schiphol en Tata gemeld, om met belastingsteun de stikstofrechten over te nemen, zodat deze groep maatschappelijke piekbelasters een dak boven hun hoofd hebben en het bedrijfsleven kan blijven vervuilen.

Tonnie

Reageer