Shutterstock / Toa55 / Evan El-Amin

Shutterstock / Toa55 / Evan El-Amin

Trump spreekt steun uit aan bosbranden in Europa

Oud-president Donald Trump heeft in een toespraak zijn steun uitgesproken voor de bosbranden in Europa. “Wij dragen iedere fik in Europa een warm hart toe. Het is ontzettend dapper van de natuur om tegen de wil van de corrupte linkse overheden in te gaan. Daar is lef voor nodig.”

Trump sprak zich ook nadrukkelijk uit tegen bomen: “Het is verschrikkelijk wat bomen ons aan doen, ze staan alleen maar zuurstof door onze strotten te duwen. We moeten weer onze eigen zuurstof produceren. Eigen zuurstof eerst!”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik spreek ook mij steun uit aan de geslachtsziekte die Mark Rutte aan het oplopen is. Hopelijk valt het kabinet snel, anders loopt heel Nederland gevaar als we weer genaaid worden.

Reageer
gravatar

Ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden. Hoewel, toch wel. Maar ja, ik ben Thierry Baudet niet, die zou het helemaal geweldig verwoorden, met ern woordkeuze die een psychiater aan schizofrenie zou doen denken, dat dan weer wel, maar toch.

Reageer