YouTube: PvdA Amsterdam

Asscher: ‘Levensgevaarlijke Samsom zal Nederland kapotmaken’

Kandidaat-lijsttrekker benadrukt verschillen

Als Diederik Samsom opnieuw lijsttrekker wordt van de PvdA, belandt Nederland in een grotere crisis dan we ooit hebben meegemaakt. Dat zegt zijn concurrent Lodewijk Asscher. Volgens de vicepremier zou een keuze voor Samsom een ‘levensgevaarlijke gok’ zijn, die ons ‘rechtstreeks terugbrengt naar de jaren dertig’.

“Diederik en ik denken over veel dingen hetzelfde”, zei Asscher tijdens een debat met Samsom in Tilburg. “We hebben de afgelopen jaren zij aan zij keihard gewerkt voor een beter en socialer Nederland. De vorige keer heeft hij als lijsttrekker ook bewezen een geweldig resultaat te kunnen boeken voor de partij die wij allebei liefhebben. Maar in deze strijd moet ik de verschillen benadrukken. Daarom beloof ik hier: als ik gekozen word, gaat Samsom achter slot en grendel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het maakt niet uit wie de lijsttrekker wordt van de PvdA. Een ‘levensgevaarlijke gok’ is de PvdA zelf. Kijk maar hoe ze bij de verkiezingen van vier jaar geleden de boel belazerd hebben.

Daarom moeten we met z’n allen op meneer Wilders van de PVV stemmen bij de komende verkiezingen.

It’s time to change!

Corrie,

Reageer
gravatar

Dit om het beetje spannend te maken.
Moddergooien, uitschelden, bedreigen, een campagne ter waarde van een miljard, …
Net echt Amerikaans!

Maarja, wie interesseert het?
Uiteindelijk zal het waarschijnlijk draaien om de PVV en de VVD, en zal de PvdA een randverschijnsel zijn wat hoogstens nog in het gekonkel van de coalitievorming betrokken wordt.

Sam & Ass, we horen het wel hè?!

Reageer