Bron: DWDD

NPO: ‘Met complottheorieën nieuw publiek bereiken’

Programma ‘Close Read’ legt uit hoe DWDD de kijker bedriegt

De NPO gaat meer ruimte maken voor complottheorieën. De overkoepelende omroeporganisatie wil zo een nieuw publiek bereiken.

In het nieuwe programma ‘Close Read’ legt de gewone man uit hoe Matthijs van Nieuwkerk de kijker stelselmatig bedriegt en indoctrineert met valse grachtengordelpraat. Het programma wordt alleen ‘s nachts uitgezonden, een tijdstip dat natuurlijk vragen oproept. Die vragen staan dan weer centraal in een ander nieuw programma dat ‘Expres Ongunstig Tijdslot’ gaat heten.

Op zaterdagavond wordt de nieuwe serie ‘Eindelijk Gerechtigheid’ uitgezonden. In dit programma gaan bezorgde burgers op het Binnenhof op zoek naar de echte moordenaar van Pim Fortuyn, en komt eindelijk antwoord op de vraag hoe vluchtelingenadvocaten de oorlog in Syrië in scène zetten om daar zelf een slaatje uit te slaan.

“Het moet maar eens klaar moet zijn met de Joodse overheersing bij de omroepen”, lichtte NPO-voorzitter Shula Rijxman de nieuwe plannen toe.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Typisch hoe De Speld telkens weer het nieuws verdraait. Die foto is genomen op Prinsjesdag toen Harriët von Klumper zum Kotzen (Partij voor de Gieren) zich liet interviewen over haar mening over de troonrede. Haar enige reactie was “Wat vinden jullie van mijn hoedje?” Daar is helemaal niks complot aan en dus zond de NPO dat niet uit.

Reageer
gravatar

ik las op de facebook dat de farma mafia onze kinderen VERGIFTIGEN met vacinitaies zo dat ze nog meer medicijnen kunnenb verkopen !

daar horen we nooit over !

wij wuillen de waar heid bij de pauw en dwdd en kassa en opsporing verzocht en de joernaal !! !

Reageer
gravatar

Vanmiddag was er een herhaling van RTL Late night met Humberto Tan. Daar was een Engelse schrijver die onthulde dat onze € 4.500.000.000,- dure aanschaf van de JSF door Amerika zelf werd omschreven als (nauwelijks) vliegend schroot dat al snel tot roestig staand schroot zal evolueren. Zoals ingewijden weten zit Nederland vast aan leveringscontracten met -speciaal- Lockheed, Dat stamt nog uit de tijd dat onze geliefde Prinz Bernhard zaliger, voor een variabel bedrag, op de loonlijst van deze laagvlieger-fabrikant stond. Een practical joke was in die tijd: “Als je een Starfighter wilt hebben, moet je ergens een paar vierkante meter grond kopen en geduldig afwachten”. Het wachten is nu op de herhaling van deze politiek doorgedrukte miskoop.