Edwin was al sneu voordat hij een lawaaiige motor had

'Alle spullen die ik heb, ze maken geen verschil'

Wie Edwin (32) op een brullende Yamaha met 130 kilometer per uur door de Dorpstraat ziet scheuren, vindt hem misschien een sneue man omdat hij op een lawaaiige motor zit. Maar het ligt niet aan de motor, vertelt Edwin: “Kijk, het gaat natuurlijk om mijn persoonlijkheid. Ik was al sneu voordat ik halsbrekende toeren uithaalde op een weg waar kinderen oversteken, daar verandert zo’n Yamaha eigenlijk niks aan.”

Ook voordat Edwin de tweedehands Yamaha in zijn bezit had, was hij een bron van ergernis: “Mensen zuchtten altijd al diep als ik voorbij kwam, ik zag ze altijd al meewarig neeschudden.” Hij draait aan de gashendel aan zijn rechterhandvat. Op een nabijgelegen terras trillen de glazen van de tafels, scooteralarms gaan af, een baby huilt. “Al die spullen die ik heb, knetterende uitlaten, ze maken geen verschil. Het gaat om wie ik van binnen ben: een sneue loser.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *