Bron: Wikimedia Commons

Vloggermeppers overal uitverkocht

Vooral elektrische variant mateloos populair

Door de grote vloggeroverlast zijn ze momenteel nergens meer te krijgen: vloggermeppers. Vooral de elektrische variant waarmee je vloggers onder stroom kunt zetten, is mateloos populair.

De stormloop op de vloggermeppers is volgens Jan van Driel, filiaalmanager van Blokker in Veghel, te wijten aan de lange nazomer. “Vloggers gedijen goed bij warm weer.” Er zijn volgens Van Driel nog wel andere manieren om de vloggers te vangen: “We verkopen ook plakstrips.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vloggers hebben dikwijls een grote aantrekkingskracht op gelijkgestemden. Ze verkeren dan ook vaak in groepen. Een zogenaamde mattieklopper biedt dan uitkomst.

Reageer
gravatar

Bloempotkapsels? Bedoel je soms de modisch voorgeschreven moslim-dracht (screw cut) of meer de coupe van het Amerikaanse leger; crew cut? Spaarpothamers helpen hier niet tegen, dus bespaar je de moeite Man van de Straat.

gravatar

Ik heb mijn vloggermepper opgevoerd. Eerst een weerstand verwijderd, maar nog steeds was hij wat zwak. Ik heb hem nu op een 24-volts vrachtwagenaccu aangesloten, en de vloggers knetteren nu goed kapot. Zo zouden ze standaard verkocht moeten worden.

Reageer
gravatar

Ik vind de oude vertrouwde houten klemmen ideaal. Je doet er wat lekkers in en het is in 1 keer over. En als je het voes vindt om ze eruit te halen gooi je ze gewoon met vlogger en al weg. Zo duur zijn die dingen niet.

Reageer
gravatar

Aanvankelijk hadden we deze zomer ook erg last van vloggers. Maar ik heb nu een bordje met daarop ‘SCHOOL; op de voor- en achterdeur geschroefd, en dat werkt als een tierelier.
(De tiereliers waren helaas ook al uitverkocht)

Reageer