Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Doodsbange hetero wordt maar niet in kont geknepen in gayclub

Richard weet zeker dat hij een lekkernij is voor homo’s

De 26-jarige op-en-top hetero Richard heeft zich voor het eerst in zijn leven over laten halen om mee te gaan naar een gayclub. Hij is doodsbang: elk moment kan hij in z’n kont geknepen worden door een homo.

Richard kijkt schichtig om zich heen. Hij weet zeker dat hij een lekkernij is voor homo’s. Om hem heen staan mannen te dansen. Dat is natuurlijk geen toeval. Hij houdt ze angstvallig in de gaten, want straks knijpen ze plotseling in zijn kont.

Hij besluit om even naar de andere kant van de zaal te lopen, al beseft hij dat hij met zo’n tocht door de grijpgrage massa van homo’s een groter risico loopt om in zijn kont te worden geknepen. Wonder boven wonder gebeurt het niet. Hij loopt weer terug. Opnieuw ontsnapt hij.

Verderop staat een jongen uitbundig te swingen. Probeert hij indruk te maken op Richard? Even later is de jongen verdwenen.

Het kan elk moment gebeuren.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben als homo klaar met hetero mannen. Knijp je voor de lol eens een keer in kwaliteitsvlees, willen ze opeens alles van je weten en blijven ze als vliegen rondom je hangen. Doei!

gravatar

Als hetero wil je natuurlijk ook wel eens lekker in je kont geknepen worden. Daar zouden de homo’s best wel eens meer oog voor kunnen hebben want ik vind dat ze zich anno 2016 wel erg egocentrisch opstellen door zich alleen te richten op hun eigen groepje..

Reageer