Myrthe oogst lof met gratuite comment over gebrek aan aandacht voor Paralympics

Myrthe kan niet één deelnemer noemen

“Waarom zendt de NOS de Olympische Spelen wel live uit en de Paralympics niet? #scheef #topsport #discriminatie”. Met deze reactie oogst Myrthe Jongeneel (34) uit Amstelveen lof en bewondering op Facebook. Myrthe heeft zich nog nooit in de paralympische sport verdiept en kan niet één deelnemer noemen.

“Inderdaad heel scheef, mooi verwoord meid”, schrijft Tess onder Myrthes reactie. Tess denkt dat de Paralympics ook voor sporters met een verstandelijke beperking zijn. Toen de samenvattingen van de wedstrijden vanochtend begonnen op NPO1, zapte ze naar Comedy Central.

“Hun prestatie is misschien nog wel knapper dan die van de zogenaamde topsporters. Waarom dan alleen livestreams? NOS moet zich kapot schamen!”, vindt ook Edwin. Tijdens de Olympische Spelen wist Edwin de livestream van het handboogschieten moeiteloos te vinden.

Myrthe is blij met de steun: “Deze reacties bewijzen dat er meer aandacht moet komen voor mijn morele superio… voor de Paralympics.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Myrthe is natuurlijk nog geen 34, ze is hooguit 19, 20. Maar Bas, maak toch maar werk van haar want de kans bestaat dat zij een politiedochter is en zo je weet staat Rapper Boef (uit Poelenburg, Zaandam) te trappelen om alle politiedochters in Nederland te neuken. En militante moslims voegen altijd “de daad” bij Het Woord.

gravatar

Paralympics boeien niet. Misschien is het heel knap allemaal, maar let’s face it: als een geestelijk zwaar gehandicapte 4 blokjes op elkaar kan zetten is dat ook knap, alleen krijgt hij daar ook geen nobelprijs voor.

Reageer
gravatar

Het is inderdaad een bijna mythische oogst dit jaar. De lof wordt geweldig. Nu oogsten is inderdaad het beste..

Smoren en serveren met een moot gebakken kabeljauw is erg lekker.

Wees er snel bij, er zwemt nog maar weinig kabeljauw rond. Eeeh… waar hadden we het ook al weer over?

Reageer
gravatar

Dit meisje is géén 34.

Ze is er niet helemaal het type voor, maar ze zou w.b.t. leeftijd 1 van de miljoen Nederlandse meisjes met een ‘origineel’ op de knieën opengeknipte spijkerbroek kunnen zijn.

Reageer
gravatar

Ach ach Doorprikker. Wat is dit nu weer voor een denigrerende opmerking over vrouwen met een op de knieën opengeknipte spijkerbroek.

Zelf heb ik er ook een paar en het staat me ontzettend jong en sexy.

Corrie.

gravatar

Hmm-hmm, als jong equivalent is aan onnozel, dan is het zeker geslaagd!

Dingen door lichaamsdelen doen het ook erg goed! Door neus, oor, lip, tong, navel, schaamlippen, … Pure verjonging!

Succes!

gravatar

Hoe komt Tess er bij dat de Paralympics ook voor sporters met een verstandelijke beperking zijn. Die doelgroep heeft van 5 tot 21 augustus los mogen gaan in Rio. (wat het bevattingsvermogen van menig deelnemer te boven ging.)

Reageer