RTL-programma ‘Huilende Mensen’ nieuwe hit op vrijdagavond

‘Zo ontroerend, dat komt heel erg binnen’

De RTL-kijker gaat het voortaan niet droog houden op de vrijdagavond. In het nieuwe avondvullende programma ‘Huilende Mensen’ kan gedurende 3,5 uur gekeken worden naar mensen die huilen.

Bedenker en presentatrice Linda de Mol kon haar tranen moeilijk bedwingen tijdens de eerste uitzending: “Het is zo emotioneel om te zien hoe de tranen over iemands wangen rollen. Zo ontroerend, dat komt heel erg binnen. Bijzonder en confronterend.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Uitgelekt: de hoofdpresentator wordt Flats Timmerfrans, de Emo-Union commissaris met als sidekick Camieleke EUliinks (“Ik hou van deze TV!”) Ze krijgen heel weinig salaris, maar bonus voor elke traan. Maar daar willen Mark Trutte en zijn financieel adviseur een stokje voor steken: die vinden 20% wel genoeg.

Reageer
gravatar

De meeste programma’s van de commerciële zenders zijn om te janken. Ze zullen dus ruim voldoende kandidaten voor dit nieuwe format weten te strikken.

Na klapvee wordt jankvee dé nieuwe trend in Hilversum.

Reageer
gravatar

Dat u en de uwen jarenlang dolend tussen allerlei kermisklanten getracht heeft om het moderne Darwinisme onder de aandacht te brengen, heeft het eindpunt nu echt bereikt.

De inspiratie wordt thans gevonden door oeverloos en repeterend naar o.a. RTL’s Linda de Mol te kijken, er blijkbaar broodnodig iets van te vinden, en het vervolgens schaamteloos te uiten.

Dat men daarbij aan zichzelf reacties op het zojuist geschreven gedrocht adresseert, geeft eveneens te denken, hoewel ik u en de uwen het eventuele plezier daarbij niet misgun.

Enfin, ik haak af, maar wens u uiteindelijk wel veel succes toe.

Trendvolger.

Reageer
gravatar

Heeft Linda de Mol wellicht een sollicitatieprocedure lopen voor de functie secretaresse van het partijbureau van de PVV?

Wat een populistische poging toch weer om het tanende, slagzij-makende SBS-schip van een waarschijnlijke ondergang te redden.

Gelukkig zijn er ook nog Nederlanders die verder kijken dan hun neus lang is.

Reageer
gravatar

Flauw hoor om zo’n leuke show van Linda te kakken te zetten als huil-tv.

Linda geeft mensen de kans betrokken en meevoelend met andere Nederlanders te zijn. In deze tijd – waarin we in oorlog met islam zijn – hebben we dat hard nodig.

Afgelopen zondag op Nederland 2 dat was pas echt om te huilen. Een aseksueel dat ons land regeert. Mijn lieve God!

Naar zo’n programma zou ik nooit kijken.

Corrie.

Reageer
gravatar

De wedstrijd Christelijken/Buitenkerkelijken enerzijds en Islam in al zijn schakeringen anderzijds is (gelijk die van Oranje) al verloren voordat hij is begonnen. Zijne Doorluchtigheid Emir Recep T. E****** heeft gedreigd onmiddellijk na het beginsignaal de nu nog in Turkije wonende 60 miljoen Turken, óók naar West-Europa te exporteren en zichzelf tot president van de EEG te benoemen. De steun van Angela Merkel heeft hij al.

gravatar

Lopen we niet het risico op een overdosis John de Mol emo-tv?
Zus Linda die elke week de import-Chinese heer Tjoeng in beeld brengt, die onverstaanbare geluiden aan zijn stembanden ontwringt,
Zoon Johnnie die de Josti-band (met beeld én geluid) laat concerteren,
Het zenuwslopende tv-programma “Wie is de Mol?”
In navolging van Russische multimiljardairs die Premier League clubs opkopen, overweegt John Sr. binnenkort Ajax te hulp te schieten, Ajax is dan niet meer beursgenoteerd, maar dat foeilelijke stadion wordt dan omgebouwd tot een openlucht studio voor buitenopnamen voor jarenlang lopende tearjerkers als “Molshopen” (gekostumeerd familiedrama) en “Blind als een mol en doof als een kwartel” (biopic over Tweede Kamerleden) en “Mol die Mof” (serie over collaborerende verzetshelden der KVP in de periode ’40-’45). Wat dunkt?