Staat jouw navel naar binnen of naar buiten? Kijk hoe Facebook jou heeft ingedeeld!

Navelgenerator gebruikt om gerichter advertenties te serveren

Jij denkt misschien dat je discreet omgaat met je navel. Aan de hand van jouw gedrag op Facebook kan de sociale media-gigant echter precies de stand van jouw navel uitlezen. Op die manier kunnen ze gerichter advertenties serveren.

Zo makkelijk is het om te kijken hoe Facebook jou heeft gecategoriseerd. Ben jij een innie of een outie?

Ga naar facebook/ads/preferences en kijk bij lifestyle & culture. Deze gegevens worden verzameld door de grote navelgenerator. Ga nu naar bellybuttonfacebook.com om te kijken hoe je bent ingedeeld.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb een test uitgevoerd met een sequentie van honderd waarnemingen, met ongeveer anderhalve seconde tussen de opeenvolgende waarnemingen. Volgens facebook heb ik een random pulserende navel.

Leuk!

Reageer
gravatar

Random pulserende navel en buikje weg. Was er geen sprake van interveniërende externe variabelen? Dat komt nog al eens voor in causale relaties.

gravatar

Sorry Outsider,
Niks geen causale relaties en externe variabelen. Ik zelf droom weliswaar van elke ravissante schoonheid, maar ben te bête. Mijn alter ego is monogaam gekluisterd.

gravatar

Jochem, gaat heen en zondig niet meer: bij de keuze van beeldmateriaal had je beter moeten opletten. Weliswaar is hier duidelijk het verschil aangetoond tussen introverte en extraverte navels, maar bij de laatste is (bewust?) het beeldmerk ingevoerd uit de reclamespot van De Ouwe Egberts’ Senseo-koffiepads. Dit kan nog een probleem worden met de PR-afdeling van DE

Reageer
gravatar

Ik heb helemaal geen Facebook en eigenlijk wil ik er ook niets mee te maken hebben.

Het idee dat alles wat je interessant vindt of bekijkt opgeslagen en geregistreerd wordt voor commerciële doeleinden vind ik niet normaal. Nu willen ze ook nog de stand van je navel weten! Er zijn grenzen. Je privacy gaat er aan.

Geef mij maar Hyves.

Corrie.

Reageer
gravatar

Bahreu, het trof mij als een blikseminslag dat De Generaal (alias Peter de Smet) uit zijn as herrezen weer onder ons is. Zijn laatst bekende avonturen dateren van 40 jaar geleden. Volgens het originele draaiboek worden wild om zich heen slaande generaals altijd opgevolgd door hun kleinzoon. Generaal-vaders komen in het originele script niet voor, om vigerende redenen.

gravatar

De Speld is soms niet het KNMI met een buienradar, zo verschijnen er beeldmerken (buien) en zo zijn ze weer weg. Er zijn meer veranderingen die even snel verdwijnen als verschijnen. Een recente ingreep van het schijnbaar autonome systeem is dat de namen van forumleden in het allerkleinst verkrijgbare lettertype worden afgedrukt; VOOR ALLE DUIDELIJKHEID. Never a dull moment with De Speld.

gravatar

Frot frot!…. Harêuh! Mijn gemoed …., ~rêuh!~ …, het schiet vol…. ~snok~,…
Alleen de gedachte al aan de macht…
de macht te grijpen op dit podium,…. ~rêuh, gorgel~,…,

gravatar

Dat is fijn Cor dat je een fake Facebook-account met mijn naam heb opgezet.

Ik heb kunnen lezen dat Remco Valkman en René De Kovel er een like op hebben gegeven. Waarschijnlijk zullen zij wel de trollen zijn die mijn naam en afbeelding op De Speld gebruiken.

Alhoewel ik al genoeg gegevens over hen heb laat ik er even een script op los om zoveel mogelijk gegevens zoals woonadres, telefoon en BSN te achterhalen. Op de Tor-browser ga ik een programmaatje downloaden om hun inlognaam en wachtwoord te achterhalen. Dat is zo gedaan.

Remco en René hou maar goed in de gaten of er geen andere mensen actief op je internet-acounts zijn. Dat hoeft niet perse Facebook te zijn.

Corrie.

gravatar

De brutaliteit ten top!!!

Ik heb niets maar dan ook niets met dat accoount te maken!

Voor mij mag je dus zo veel wel of (hoogstwaarschl niet) legale software gebruiken als je maar wilt om wat dan ook te achterhalen.
Dat account staat al een tijdje, 2 maanden geleden of zo voor het eerst gezien.
De kans zal wel groot zijn dat die linea recta naar een aan jou welbekend adres zal leiden aangezien ik er nog steeds van uit ga dat achter de twee aiasen dezelfde persoon schuil gaat….!

Succes met het uitroken.

gravatar

Ik ben verkeerd ingedeeld en krijg reeds maanden de verkeerde advertenties voorgeschoteld. Het is om depressief van te worden. Wat kan ik doen?

Reageer
gravatar

Lijkt me heel logisch. Haar navel is totaal, maar dan ook werkelijk totaal bedekt door haar buikvet. Het is echt gigantisch. Eigenlijk is haar vel al een flinke boerkini, haars ondanks!