Schokkende video: jongens vernederen eenden door brood naar ze te gooien

Misselijkmakend

In Amsterdam hebben een paar jongens een groep nietsvermoedende eenden vernederd door stukken oud brood naar ze te gooien. De arme eenden, die duidelijk honger hadden, moesten het brood uit het water vissen. De misselijkmakende actie is op camera vastgelegd door een voorbijganger. Waarschuwing: wij moesten huilen toen we de beelden zagen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit soort uitingen van agressie en sadisme zijn nou precies de acties die partijen als de PvdD legitimiteit geeft. Ik kan best begrijpen dat vernedering van dieren jezelf een mentale opsteker kan geven, maar laat het niet vastleggen op social media!

Reageer
gravatar

Het is totaal onnodig om de lezer met dit soort middeleeuwse praktijken te confronteren. Zeker weer onder het mom van ‘onze journalistieke plicht’? Gewoon platte sensatiezucht zul je bedoelen. Normvervaging begint bij de media!

Reageer
gravatar

Die luI daar in Amsterdam hebben tenminste nog een greintje fatsoen in zich.

Ze staan een klein stukje van hun welvaart vrijwillig af. 😉

Daar hoef je bij ons in Duindorp niet mee aan te komen. 🙁

Korrie.

Reageer
gravatar

Eenden kunnen helemaal geen moslim zijn. Om gelovig te kunnen zijn, moet je boven een bepaalde grens uitkomen qua intelligentie, zelfbewustheid, creativiteit en nieuwsgierigheid, zoals bijvoorbeeld mensen, apen of varkens. Alleen dan kan je moslim zijn, of een ander geloof aanhangen.

gravatar

Beschamend ja, zeker als ze er ook nog om gaan vechten. Aan de andere kant: waarom bedelen ze om brood, en gaan ze er niet voor werken, door bijvoorbeeld oude fietsen uit de grachten te halen of zo?

Reageer