Handig! Deze app stuurt je een bericht als je ouders seks hebben

Mis nooit meer een vrijpartij van je verwekkers

Mis jij nog wel eens een vrijpartij van je ouders? Dat is niet meer nodig! Met de app ‘Oedipus’ krijg je standaard een pushbericht als je verwekkers samen de koffer in duiken. Handig!

De app is vorige week uitgebracht en staat nu al op drie downloads. Oedipus krijgt positieve reviews in de appstore. Zo schrijft Jordy16 ‘Ik heb de app ook, het werkt.’ Ron1958 zegt: ‘Godzijdank nog geen meldingen ontvangen.’

Volgens ontwikkelaar Jason Vaughn is de app hoognodig: “De meeste ouders vergeten het domweg aan hun kinderen door te geven als ze elkaar af liggen te matten. Nu dat automatisch gebeurt, hoeven ze daar niet meer aan te denken en hebben ze dus meer aandacht voor elkaars heerlijke climax.”

Als je ouders het met iemand anders doen dan met elkaar, dan krijg je geen bericht. Logisch, volgens de ontwikkelaar: “Dat is uit privacyoverwegingen. Discretie is voor Oedipus een belangrijke kernwaarde.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Was er maar ook zo’n app voor Pokemonjagers in Kijkduin om te berichten wanneer mensen in de duinen seks met elkaar hebben.

We worden constant, op mijn lievelingsplekje in de duinen, gestoord door gasten met een smartphone in hun hand .

Straks verschijnen er nog filmpjes van mij op De Speld. 🙁

Corrie.

Reageer
gravatar

Da’s logisch pik, want die mensen zien in de verte twee rollators met een blinkende fietsbel staan, terwijl men zich afvraagt wie die dingen over het prikkeldraad heeft getild.

gravatar

Hoi Wiemie. Eigenlijk denk ik dat de app het wél doet. Wat aan jou opvalt is dat je mensen teleurstelt.

Volgens mij proberen je ouders – tegen beter weten in – nog een kind te verwekken dat niet zo teleurstellend is.

Corrie. xxx

gravatar

Ergens wel droevig stemmend dat de “echte” Corrie meent op de man te moeten gaan spelen, terwijl de “namaak-Corries” het meer zoeken in het persifleren van het inhoudelijke aspect, nml. het onverdroten blijven trollen van de Speld-lezer.

Het zal wel met opvoeding te maken hebben. 😉