Ouders Siamese tweeling succesvol gescheiden

Advocaten blij met juridisch mirakel

Een rechter in de Amerikaanse staat Florida is er vanochtend in geslaagd de ouders van een Siamese tweeling te scheiden. Volgens de advocaten is er sprake van een juridisch mirakel: “De scheiding was complex en liep op een gegeven moment enorm in de papieren.”

De twaalfjarige Siamese tweeling Joël en Billy is opgelucht dat hun ouders onafhankelijk van elkaar verder kunnen leven. Billy: “De eerste jaren wisten we niet beter, maar gaandeweg werd het heel sneu om ze zo aan elkaar vast te zien zitten.”

Joël bekijkt het van een andere kant: “Ik ben vooral blij dat vader na de scheiding toch levensvatbaar is gebleken, omdat moeder altijd het grootste gedeelte van hun hersenen leek te hebben.”

De tweeling heeft een goede omgangsregeling met de ouders getroffen, besluit Joël: “De vrouwelijke helft is doordeweeks bij ons en de andere helft in het weekend.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Scheidingen hoeven niet meer uit te lopen op onverkwikkelijke vechtscheidingen: mensen met een intacte linker- en rechterhersenhelft kunnen thans poliklinisch gescheiden worden door of via een mediator (meestal: omgeschoolde bankiers of gesjeesde advocaten).

Reageer