Zelfmoordterrorist voelt zich bekocht als kersvers gereïncarneerde rups

‘Wat moet ik nu met 72 maagden? Ik heb dan liever 72 appels’

Faisal Ibrahim al-Hussaini zette zijn hele leven in het teken van het bereiken van het paradijs. De Syriër was zelfs bereid de ultieme daad te verrichten: in naam van zijn geloof blies hij zichzelf op in een bus in Deir az-Zor. Allemaal voor niets, zo heeft de kersvers gereïncarneerde rups inmiddels ontdekt.

“Ik kan de Koran er nu natuurlijk niet meer op naslaan, maar ik geloof niet dat het Paradijs daarin wordt afgebeeld als een sappig groen blaadje in een schitterende boomgaard”, peinst Faisal de rups terwijl hij net uit het ei kruipt. “Balen natuurlijk. Achteraf gezien is duidelijk dat ik dit gewoon had moeten weten. Het klonk ook té verleidelijk.”

De gifgroene vlinderlarve besluit er maar het beste van te maken. “Op het moment dat je die pin eruit trekt sta je er niet bij stil dat je ooit nog eens een schitterende vlinder kan worden. Er waren me 72 maagden beloofd maar nu denk ik, ‘wat zou ik daar mee moeten?’ Ik heb dan liever 72 appels, of zo.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja het blijft mensenwerk hè, dat vertalen van de ‘goddelijke’ influistering.

Eigenlijk wel de complete inhoud van elk ‘goddelijk’ & ‘heilig’ geschrift.

Zodat de vraag wordt: wie zaten daar achter, wat wilden ze ermee, en waarom zou ik mij er ene reet van aantrekken i.p.v. van zelf na te denken?

gravatar

Faisal Ibrahim al-Hussaini mag blij zijn dat hij niet als varken is gereïncarneerd. Dan was hij als kiloknaller bij de Aldi geëindigd .

Zo pakken we dat in Nederland aan.

Corrie.

Reageer
gravatar

Nee hoor , na 2 dagen. Bij mij in ieder geval wel. En dan tel ik dikke Corrie van Hiernaast uiteraard niet mee.

gravatar

Dan moet ik je helaas toch corrigeren Samir.

CvH is nooit maagd geweest. Die heeft zichzelf namelijk al tijdens het bevruchten laten fêteren door een aantal van haar mede-spermatoïden.

gravatar

Vele terroristen reïncarneren ook als ambtenaren bij de Belastingdienst. Dagelijks aanslagen plegen, en niemand die het door heeft..!

Reageer