Win een fatwa!

Win een fatwa!

Win een fatwa!

Fatwa’s zijn de laatste tijd veel in het nieuws. Wil jij ook je eigen fatwa? Dan is dit je kans. Wij mogen namelijk een fatwa weggeven.

Wat moet je doen? Vervaardig een creatief werk, bijvoorbeeld een boek, film of cartoon, waarin je de islam kritisch tegen het licht houdt en stuur het in. Uit de meest ontroerende inzendingen kiezen wij er een waarover we een fatwa uitspreken. Vis je met jouw zorgvuldig opgestelde kritische geluid toch achter het net? Als troostprijs verloten wij drie Rituals-pakketten.

Let op: over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Leden van de Iraanse Raad der Hoeders alsmede hun vrienden en familieleden zijn uitgesloten van deelname.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ok daar komt ie! Er was eens een religie die hetzelfde was als alle religies al duizenden jaren zijn, intolerant en geweldadig naar mensen die deze religie niet aanhangen. Het verschil is dat de mensen in landen waar deze religie van oudsher niet dominant is de verlichting hebben meegemaakt waardoor de maatschappelijke macht van religie steeds kleiner werd. Hierdoor vergaten zij dat religeuze fanatiekelingen zich boven de wet wanen als het op religieuze zaken aankomt. Denk bijvoorbeeld aan een Arie Boomsma die vrijwel dagelijks in strijd met de goede zeden handelt. Of Christus die al tweeduizend jaar aan hetzelfde sociale huurkruis hangt, terwijl zijn kerk volop huizen van god beheert. Of de Islamatische Staat die peuterhoertjes aan strijders verkoopt voor een genotshuwelijk, terwijl de profeet duidelijk was dat je moet wachten tot ze 9 zijn.

Reageer
gravatar

Sowieso zijn religieuzen geobsedeerd met de geslachtsdelen van kinderen. Paters met piemeltjes, joden en moslims met voorhuidjes en sommige moslims met de clitoris van kleine meisjes. Die snijden ze dan weg omdat het niet de bedoeling is dat die meisjes van sex genieten. Terwijl algemeen bekend is dat kleine meisjes sex juist heel pijnlijk en verschrikkelijk vinden.

gravatar

Jammer Geert. Maar dit heb je echt over jezelf afgeroepen. Als jij zo graag een grote mond wil opzetten tegen onze Nieuwe Nederlanders, dan zul je op de blaren moeten zitten. Dat had je eerder kunnen bedenken.