Shutterstock.com / Studio Speld

Wij mogen tien tennisrackets verloten, maar doe eerst maar eens een goed bod dan praten we verder

Goed nieuws voor de tennisfreak: wij mogen tien tennisrackets verloten! En het zijn niet zomaar tennisrackets, als we zo eens op de labeltjes kijken, maar echt professionele rackets met hoogwaardige materialen. En dat zie je ook wel terug in de prijs die je er in de winkel voor betaalt, vaak rond de 120 euro of meer. Dus ja, doe een goed bod en dan sturen we je een tikkie waarmee jij kans maakt op zo’n prachtig racket! Het zijn best mooie kleuren ook, vooral die blauwe zouden we best zelf willen houden. Goed nieuws voor de tennisfreak: wij mogen negen tennisrackets verloten!
Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lieverd, je hebt je in je hele leven nog nooit getennist. Het is daarom niet vreemd dat je bij een partijtje verlies lijdt. Jou kennende sla jij ze in al de eerste set bij ieder verliespunt van woede en teleurstelling stuk voor stuk stuk.

gravatar

Loes, ik kan niet tegen mijn verlies! Die is gek!
Ik ga morgen naar een scheidingsadvocaat. Eens zien wie er niet tegen verlies kan!