Examenblad.nl

Winactie: beantwoord deze 37 vragen en win een 8,2 voor Frans!

De Speld geeft leuke prijzen weg in een spannende nieuwe winactie. Beantwoord deze 37 vragen en wie weet ga jij er vandoor met een 8,2 voor Frans! Stuur je antwoorden naar [email protected]. De winnaar wordt over enkele weken bekendgemaakt en we sturen de prijs zo spoedig mogelijk op. Hoofdprijs niet gewonnen? Niet getreurd, want ook voor de nummers 2 en 3 hebben we leuke prijzen, respectievelijk een 6,6 en een passer.

Klik hier voor de vragen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Normaal wil niemand erin. Maar door de religie (immigratie) lijken we weer heel aantrekkelijk en belangrijk.

gravatar

Vielleicht können sie dass… aber sie dürfen es nicht, hahaha! Übrigens heisst es “deutsch”, nicht “Deutsch”. Fort mit die Hollandizismussen!

gravatar

Mevrouw Corrie van Hiernaast,

Ik heb momenteel voor u een aanbieding van hét placebo tegen prikogen. Oogdruppels voor prikkende blauwe en bruine ogen. De druppels zijn nu speciaal voor u maar liefst tien miljard keer verdund met echt 100 % gedemineraliseerd water. Dus extra sterk werkend! En zonder bijwerkingen!
Nu speciaal voor u 10 ml voor maar € 11,49 excl..

gravatar

Mevrouw Corrie, wij hebben helaas voor u geen speciale aanbieding. Toch krijgt u van elk waterleidingbedrijf in Nederland als u wilt die ene druppel van 10 ml, met dezelfde kwaliteit als die van dr Vogel gratis. En we bezorgen de druppel ook nog eens aan huis zonder kosten van een bezorgdienst.

Al ons gezonde water krijgt u overigens tegen een uiterst laag tarief vergeleken bij water in flesjes van dr Vogel en vele andere bedrijven, zoals Spa, Chaudfontaine, Sourcy, Bar le Duc en honderden ander merken.