Bron YT - De Volkskrant

Kuzu verijdelt machtsgreep Sylvana Simons

DENK-leider ontslaat maar liefst 2 stagiaires

Het blijft rommelen in de gelederen van DENK. In de nacht van dinsdag op woensdag verijdelde partijleider Tunahan Kuzu ternauwernood een coup van Sylvana Simons.

Simons deed haar greep naar de macht in de fractiekamers van DENK in de Tweede Kamer. Ze bezette een belangrijk bureau en probeerde Kuzu op te sluiten in de toiletten. Na enkele minuten van onzekerheid en chaos slaagde de top van de partij erin de orde te herstellen.

De coup mislukte uiteindelijk nadat vicefractievoorzitter Selçuk Öztürk de fractiemedewerkers via de deuropening opriep om massaal de gang op te gaan. De beleidsmedewerker, de persvoorlichter en de twee persoonlijk medewerkers van DENK gaven gehoor aan die oproep en verzamelden zich rond de koffieautomaat. Daarna bond Simons snel in.

Kuzu heeft hard ingegrepen naar aanleiding van de mislukte machtsgreep. Zo heeft hij maar liefst twee stagiaires ontslagen en heeft hij aangekondigd het wetenschappelijk bureau van DENK ‘schoon te vegen’. Simons zelf wordt hard gestraft: zij komt één plaats lager op de kandidatenlijst van DENK voor de Tweede Kamer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er in trappen? De groep “denk” herinnert me aan een stelletje opstandige rekels,gefrustreerd voer voor Dr Fill.
Maar nu:gaan jullie werken in het turksparlement.De frust in turkijen helpen oplossen om echte democratie op poten te zetten,Val Nederlanders in Nedrland niet lastig met initiatieven, aandacht trekkerij die daar in je moederland niet getolereerd zouden worden.Turkse Nederlanders die dit kwartet willen steunen,.. wordt weer turk in turkijen,en anders doe nog een poging om nederlander te zijn zonder de kunsmatige beademing van papaatje Erdogan.

Reageer
gravatar

En gaat OnsTurk nu de hele Simons clan ook saneren (of hoe noemen ze dat ?) en zijn dit dan de Simons haters of lovers, wat een vragen om over na te DENKen .

Reageer
gravatar

Uiteindelijk is de koffieautomaat weer de belangrijkste plek als probleemoplosser..
Misschien ook iets voor het midden-oosten en Erdogan?

Reageer
gravatar

Beste Karel,

Dan heb je de rest nog niet gezien… Afschuwelijk gewoon. Vergeleken bij haar is Fred Teeven een schoonheid.

gravatar

Ja maar wélke zwarte doos: de Cockpit Voice Recorder of de Flight Recorder? En wat betreft het bordje DENKPLEIN, dat is een cadeautje van het Soennitisch hoofdkwartier van de olie-garchie in Mekka. De relatie met het werkwoord DENKEN moet dus niet letterlijk genomen worden..

gravatar

Het enige hoe ze me aandacht zou krijgen is als ze in de playboy komt in Eva-kostuum. Is nog eens wat anders dan al die blanke dames!

gravatar

Syl zit in een andere tijdszone. Of begrijp ik het verkeerd,.

Wat in naam van pinkeltjesland is er aan de hand behalv3 3 vingers en een duim?