NOS

NOS

Azarkan: ‘Keurig afgemeld voor Nieuwsuur na coronabesmetting’

Farid Azarkan heeft beschuldigingen dat hij zich na een coronabesmetting niet aan de coronamaatregelen zou hebben gehouden resoluut van de hand gewezen. “Ik heb me keurig afgemeld voor Nieuwsuur”, verklaart de Denk-voorman.

Azarkan: “Het was gewoonweg niet verstandig om op dat moment in een uitzending te gaan zitten met belangrijke mensen van de pers. Je moet er toch niet aan denken dat die midden in verkiezingstijd besmet zouden raken.”

Dat de Nieuwsuur-uitzending ver voor zijn vermeende besmetting plaats zou vinden is volgens Azarkan ‘niet aan de orde’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Azarkan behoeft zich persoonlijk niks aan te trekken van de pandemie, zoals alle moslims. Allah beschermt zijn gelovigen goed! Het bewijs is dat we nauwelijks iets van corona horen uit de meeste moslimlanden.

Reageer