Leraar Duits ruikt lekker

Unicum in Ulft

Het Jorge Zorreguieta College in Ulft krijgt een wel heel opmerkelijke nieuwe leerkracht. Herman van Bennekom is leraar Duits maar ruikt lekker. De docent is omgeven door de geur van vers brood met lavendel in een dennenbos na een zomerse regenbui.

“Als je de klas van meneer Van Bennekom binnenstapt, komt de geur van met champagne besprenkelde weidebloesem met een vleugje witte muskus je meteen tegemoet,” vertelt Anne-Fleur (14), die iedere dinsdagochtend als eerste bij het lokaal staat om Van Bennekoms natuurlijke parfum van cederhout en pioenroos op te snuiven.

Ook zesdeklasser Rick (17) is blij met zijn nieuwe docent: “Hmmm, frituur.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Klassiek, die reacties uit de sfeer van “Fahrrad zurück!”. Heerlijk ontspannen, dat natrappen naar -nú levende- Duitse generaties die de oorlog ook alleen maar uit geschiedenisboeken kennen. Het is trouwens een raadsel hoe Herman van Bennekom leraar Duits zou zijn, terwijl hij op het bord scheikunde doceert: so4. De reacties hier hebben meer het karakter van h2so4, bijtend leuk.

gravatar

Leuk dat het gezellige Jorge Zorreguieta Collega positief onder de aandacht wordt gebracht.

Mijn zoon zit hier op school. Hij wordt door zijn leraren al liefkozend “de kleine dictator” genoemd.

Ik begreep dat het Jorge Zorreguieta College, dat tot de bekende CIA-Onderwijsgroep behoort, ook plannen heeft binnenkort een Sjahschool, Fulgencio Batista Lyceum en het Chiang Kai-shek Gymnaseum te starten.

Reageer
gravatar

Kijk eens goed Speldjes. Dat is gewoon meneer Sting. En das in geen enkel opzicht een Nederlander en óók geen Duitser. Nepsite die Speld, En meneer Sting is nog NOOIT in Bennekom geweest en wil dat ook niet.

Reageer