Bron Flickr - Quinn Dombrowski CC BY

Aandoenlijk: deze feminist troost een witte mannelijke opiniemaker

Ontroerende actie gaat viral op sociale media

Een aandoenlijk moment in Veenendaal: een vrouwelijke feministe troost een witte mannelijke opiniemaker die net een discussie heeft verloren. Op sociale media wordt de ontroerende actie veelvuldig gedeeld. Jellemiek Halfstra twittert: “Dit is wat het maatschappelijk debat zo mooi maakt. Polarisatie verbroedert!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Buiten het zicht van de camera’s heeft Nigel Farage de financiële markten getroost. Dat was heel intiem, ik heb het zelf gezien, maar nu heb ik gelukkig een aanleiding om het wereldkundig te maken. Dank De Speld, samen maken we er een lieve wereld van!

Reageer
gravatar

Het is ook nogal wat: op een vegetarische bijeenkomst (met alcoholvrij bier) met zó’n stropdas verschijnen. Dat deed zijn feministische tafeldame in snikken uitbarsten; zij herkende in de das de stof van haar ouderlijke tweezitter. Deze burenhulp is trouwens een levensgevaarlijke operatie gebleken: onmiddellijk ná het slotwoord heeft de feministe een aanklacht ingediend wegens seksuele intimidatie. De troostend bedoelde klop op haar rug, duurde met 5,2 seconden precies 3,2 seconden te lang om nog troostend te zijn. Jan-Karel (Siep) van Peynenburgh (SGP) heeft twaalf maanden voorwaardelijk gekregen en 120 uur dienstverlening in de schoonmaaksector..

Reageer