Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Feministische man biedt tijdens eten aan dat date de volledige rekening betaalt

De 25-jarige feminist Lenny is voor het eerst met zijn Tinder-date Bloom gezellig uiteten in een culinair vegan restaurantje in Utrecht. Na uitgebreid en gezellig de #MeToo-kwestie en hun favoriete film Little Women besproken te hebben, is het tijd om naar huis te gaan. Zodra de rekening op tafel komt, kijkt Lenny zijn date afwachtend aan. De rekening blijft enkele ongemakkelijke minuten onaangeraakt in het midden van de tafel liggen. “Wat mij betreft betaal jij hem”, oppert de super-woke Lenny terwijl hij een knipoog geeft.

Terwijl zijn date afscheid probeert te nemen, vertelt Lenny dat zij hem best mee naar haar huis mag vragen. Hij benadrukt dat het van de oude stempel is om drie dates te wachten voordat ze iemand mee naar huis neemt. “Dat is echt niet empowering of woke.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *