Shutterstock / Oleg Golovnev

Shutterstock / Oleg Golovnev

Roel zoekt een vriendin die hem kan ‘temmen’

De 23-jarige wiskundestudent Roel is al een tijdje op zoek naar een leuke vriendin die hem kan ‘temmen’. “Ik ben eigenlijk al mijn hele leven single. Ook nooit echt gedatet. Deze tijger krijg je niet snel getemd, snap je?”. Roel wiebelt op zijn stoel en schuift zijn bril omhoog.

“Ik zoek echt iemand die tegengas kan geven, snap je? Een pittige dame, anders ben ik er zo weer vandoor met een andere chimeid”, Roel lacht nerveus. “Verder moet ze slim zijn, lief, knap en natuurlijk wild in bed. Ik wil gekke dingen met d’r doen, ik wil vieze dingen met d’r doen. Wie wordt mijn ‘Roel-dompteur’?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *