Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Man vindt het prima dat vrouw geen tweede date wil: ‘Heb al alles over mezelf verteld’

Nico (30) had vorige week een eerste date met een vrouw, die na afloop aangaf dat ze geen tweede date wil. "Ik was eventjes teleurgesteld, want ik vond het heel gezellig", zegt Nico. "Maar eigenlijk vind ik het wel goed zo. Aan het einde van de avond had ik toch al alles over mezelf verteld."

"Stel, ze had me wel nog een keer willen zien", zegt Nico. "Bijvoorbeeld over twee weken. Natuurlijk maak ik in die twee weken wel iets mee, maar als ik dan daarover heb verteld, waar moeten we het dan verder nog over hebben?"

"Ja, ik heb haar wel gevraagd of ze open stond voor een vervolg", zegt de 30-jarige vrijgezel. "Maar ze wilde het hierbij laten. Prima natuurlijk. Misschien past ze ook wel helemaal niet bij mij. Geen idee. Hoe zou ik dat moeten weten?"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *