Man geen daggast op eigen bruiloft

‘Je moet keuzes maken’

Manuel Gezemans is op zijn bruiloft van aanstaande vrijdag alleen uitgenodigd voor de ceremonie op het stadhuis in Naarden. Zijn verloofde Ineke maakte vandaag bekend dat de bruidegom de gastenlijst voor het feest net niet gehaald heeft.

“Je moet keuzes maken,” zegt Ineke. “We hebben een feestlocatie waar maar 350 man in kunnen. Als we daar overheen gaan, krijgen we echt gezeik met de brandweer. Ik vind Manuel ontzettend aardig, maar op het feest wil ik alleen de mensen die ik er écht bij wil hebben: m’n beste vrienden, familie en collega’s. Bovendien moet je die mensen allemaal te eten en te drinken geven en dat kost gewoon geld. We moeten selectief zijn. Toch, schat?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Daer d’n emancipatie in alreedsch haer pragt sijn voltoijingh heeft benadert, doch daermede menigh Helleveegh heeft omarmt!

Zegt neen, gaet heen ende vermenigvuldigt u met eenen Hollandsch Welvaren, wie dugtigh sijt bijgebragt hoe ‘t huw’leyck gesam’leyck ende weldadigh te consumeeren.

Mijn segen hebt ghij mijn soon.

Reageer
gravatar

Hij is vermoedelijk ook nog nèt geagendeerd voor de aanpassing van zijn levensverzekering, het op gezamenlijke naam zetten van zijn huis en zijn auto, en het delen van zijn bankrekening en zijn kredietkaart.

Zó gelukkig is ze met hem!

Ja, je weet nooit hoe lang zoiets duurt hè?
Beter de dingen meteen goed geregeld.

Reageer
gravatar

Manuel zelf reageert opgelucht: “Ik had toevallig net twee kaartjes gewonnen voor een voetbalwedstrijd die avond. Ik zoek alleen nog iemand die mee kan, de meeste vrienden van me kunnen natuurlijk niet zomaar afzeggen voor mijn bruiloft.”

Reageer