Dinosaurusplaatjes vernietigd door meteorietplaatje

'Zeldzaam protoceratopskaartje uitgestorven'

In Sneek zijn twee Albert Heijn-dinosaurusplaatjes vernietigd door een meteorietplaatje van de Jumbo. Het gaat om een afbeelding van een styracosaurus en een zeldzaam kaartje met daarop een protoceratops. Verzamelaar Pien (7) is ontroostbaar: “Mama gaat volgende week pas weer boodschappen doen, dat voelt als 65 miljoen jaar wachten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja. logisch, maar beter één sportman die de kantjes er af loopt (of er afschuurt) dan helemaal niets. Er rust een loodzware last op Daphne, Epke en Max om de zomer van 2016 nog iets van nationalistisch aanzien te geven nu onze 23 voetbalmiljonairs niet in staat bleken een deuk in een pak smeltende boter te slaan. De coach van dit stelletje lamzakken moet ook stekeBLIND zijn.