Bron YT - Teletubbies

Hele zomer geen opinie en achtergrond op buik Tinky Winky

DWDD nu al niet meer te zien op pens Teletubbie

Er zullen deze zomer weinig opiniërende programma’s te zien zijn op de buik van Tinky Winky. Waar eerdere jaren nog programma’s als Zomergasten (inclusief herhaling direct na de uitzending) te zien waren, is het de komende periode behoorlijk schraal op de romp van de paarse Teletubbie. Ook publiekstrekkers als DWDD en Pauw zijn nu al niet meer te zien op de pens van de kindervriend.

De lange tv-stop stuit veel politici tegen de borst, waaronder minister Plasterk van Binnenlandse Zaken: “Tinky Winky heeft een informatieve functie, voor nieuws en actualiteit moet iedere Nederlander kunnen afstemmen op zijn buik. Commerciële Teletubbies gaan wel gewoon door met het uitzenden van actualiteiten. Lala Late Night blijft bijvoorbeeld de hele zomer draaien.”

Volgens staatssecretaris Dekker is de ophef overdreven: “Er is genoeg te zien op Tinky Winky 1, 2 en 3. De Olympische Spelen en het EK bijvoorbeeld. Deze zomer kunnen we met zijn allen gewoon twee keer Albanië – Zwitserland zien, dat kan Lala niet zeggen. Bovendien zijn veel mensen denk ik ook wel blij dat ze even niet meer iedere dag geconfronteerd worden met Jeroen Pauw die op de buik van Tinky Winky loopt te trommelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ach, het omgekeerde is ook nog niet gebeurd: Tinky Winky is officieel nog niet uit de kast gekomen in DWDD. Om precies te zijn: is hij zelfs niet eens een keer te gast geweest in het programma

Reageer
gravatar

Mooi. Kunnen we eindelijk weer een tijdje homo’s gaan bashen zonder meteen al dat commentaar aan de tafel van Tijs, bij Brandpunt en op WNL.

Reageer