Onthullend: Godwin was fout in de oorlog

Naamgever van internetwet was lid van de Waffen-SS

Godwin was fout in de oorlog. Die onthulling heeft het Simon Wiesentalcentrum gedaan. Volgens de nazi-jagers was de naamgever van Godwins wet, die stelt dat iemand die in een internetdiscussie over Hitler of de nazi’s begint die discussie automatisch verloren heeft, tussen 1942 en 1945 lid van de Waffen-SS.

Volgens Godwin zijn de beschuldigingen leugens. “En weten jullie wie er ook leugens verspreidde?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

de uitleg van de wet van godwin is fout want hij stelt dat naarmate een internetdiscussie langer wordt dan nadert de waarschijnlijkheid dat iemand over de pvv of geert wilders begint

Reageer
gravatar

Volgens mij werd in De Speld de Wet van Godwin niet exclusief van toepassing verklaard op discussies rond Hitler en zijn hedendaagse idolate adept E******* van NAVO-bondgenoot T******. Maar het kan zijn dat aan het ijdel gebruik van deze naam onbekendheid met de juiste begripsdefinitie ten grondslag lag. Een Speldmens is nooit te oud om te leren.

Reageer
gravatar

Trouwens, weten jullie wie er ook zwaar fout was in de oorlog? Dat was Hugo Boss; die werd multi-miljardair omdat hij voor Hitler zulke leuke uniformpjes maakte voor de Wehrmacht en die opvallende rood/zwarte operettekostuumpjes voor de SS.
Vandaag de dag kunnen we nog genieten van zijn exclusieve mannenluchtjes (sportschoolzweet, werk-zweet en zweetvoetengeur in de klassieke flesjes en van het vrolijk gekleurde water van Joop!

gravatar

PPS
Het is maar goed dat Hugo Boss niet in ieder uniform alvast een IJzeren Kruis met Eikelloof innaaide. Met die verplichte paradepas had het Duitse leger als voor de Poolse grens te maken gehad met ‘vastlopers’ in der testiculaire sfeer.

gravatar

Godwins wet is vooral van toepassing bij linkse gekkies. Hoe vaak ik wel niet door hen ben uitgemaakt voor het hebben van nazisympathieën is niet op één hand te tellen. Enkel en alleen omdat meneer Wilders van de PVV mijn held is.

Het alsmaar claimen van linkse gekkies dat zij weten hoe de huidige maatschappij in elkaar zit legt hun maatschappelijke beperking bloot. Nederland is in oorlog met de moslims.

De moslims zijn de nazi’s van vroeger.

Corrie.

Reageer
gravatar

Je bedoelt waarschijnlijk moslims zijn de nazi’s van nu?

Hoewel het van dom rechts bekend is dat zij in het verleden leven…

gravatar

Jochem van den Berg, Melle van den Berg, Diederik Smit, Rudolf Julius (Roelof Smit),Sake van der Wall, Peter Buurman, IJsbrand Nimmer, Joseph van Kekerdom, Alexander Brandenburg, Tom Roes, Thomas Hogeling, Stephan ter Borg, Nathan de Groot, Jos Maalderink, André van den Ende, Michiel Eijsbouts, Steven van der Jagt, Laura van Gelder, Dirk-Jan Hoek, Tiewen Visser en Simoon Hermus.