Frits is ongedeerd

Sliedrechter mankeert niets

Frits Blankegaar is ongedeerd. De vijftigjarige Sliedrechter mankeert niets.

Frits is blij met het nieuws: “Dit is fantastisch. Ik heb altijd al ongedeerd willen zijn.” De familie van Frits is trots op Frits. Tante Mies: “Als tante droom je hiervan. Nu ik hem daar zo zie staan, zonder een schrammetje, denk ik: wat is het toch een heerlijke ongedeerde jongen. Schitterend.”

In 2004 dacht Frits ook al even ongedeerd te zijn: “Voor mijn gevoel was ik er toen heel dicht bij. Later bleek dat ik zes maanden in het ziekenhuis had gelegen met een schedelbasisfractuur. Dit maakt alles goed.”

Minder goed nieuws was er voor wijlen Stef Horsting uit Waalwijk.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mensen ik doe het weer, iedereen trapte erin en de huurachterstand en belasting achterstanden zijn inmiddels betaald. Wil degene die dit leest mij helpen? Ik sta in de lokale crematorium maar mijn kist zit op slot.. Zeker bang voor zombies hier.. maar goed, graag voor 3 uur vanmiddag anders gaan de kaarsjes aan… Verzonden via mijn iphone

Reageer
gravatar

Verdorie! Is zo’n Frits ongedeerd? Daar doe je dan je best voor! Speciaal in Sliedrecht wat Meppelaars losgelaten, een lading Kootwijkerbroekers besteld voor Sliedrecht en dan nog is Frits ongedeerd? Volgens mij doet hij het erom! Bah!

Reageer