Hoezo alleen Moederdag? Alsof vaders niet belangrijk zijn!

#geenmoederdagvoormij

Vandaag is het weer Moederdag. En dat is oneerlijk. Natuurlijk, moeders verdienen het om op een speciale dag in het zonnetje gezet te worden. Maar zijn vaders dan niet belangrijk? Zij spelen net zo goed een rol in de opvoeding.

Bijna elke dag van het jaar is inmiddels geclaimd door één of ander vaag thema, hoezo is er dan geen dag voor vaders?! Wij stellen dus voor om een nationale Vaderdag te organiseren voor alle vaders. Zondag 19 juni lijkt ons dit jaar een geschikte datum. Tot die tijd zeggen wij #geenmoederdagvoormij


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Indien dit voor uw geboorte plaats heeft gevonden, dan ken u haar enkel en alleen als uw moeder, dus in dat geval is het antwoord op uw vraag: ‘ja’.
Indien het echter pas na uw geboorte heeft plaatsgevonden, dan is zij voor u nog steeds uw vader, gezien u haar zo heeft leren kennen, dan is uw vader een vrouw die dus geen aandacht krijgt op moederdag, het antwoord op uw vraag is in dat geval: ‘nee’.

gravatar

Als Pinda-man ben ik het hier mee eens! Vrouwelijke Pinda’s verdienen een dag, ja tuurlijk. Maar de Pinda-mannen verdienen deze dag drie dubbel. We worden gebakken, geroosterd en we komen in een smurrie waar geen kaas in zit die pindakaas heet!!! #geenmoederdagvoormij

Reageer
gravatar

Mijn Belgische schoondochter viert ook altijd vaderdag op de 2e zondag in juni, terwijl mijn zoon dit op de 3e zondag doet.
Zo is het altijd wat.