KorshunovDV / Shutterstock

KorshunovDV / Shutterstock

De leukste donkerblauwe en zwarte sokken om aan je vader te geven voor Vaderdag

Donkerblauwe sokken. Donkerdonkerblauwe sokken. Bijnazwartesokken.
Donkerblauwezwartesokken. Donkerblauwesokkenmeteenzwartegloed. Zwarte sokken die in bepaald licht donkerblauw lijken. Donkerzwartesokken. Marinedonkerblauwesokken. Kortezwartesokken. Halfkortezwartesokken. Langezwartesokken. Kniekousmaarnogsteedszwartesokken. Korteblauwesokken. Halfkorteblauwesokken. Langeblauwesokken. Blauwesportsokken. Donkerblauwesportsokken. Zwartesportsokken. Lichtzwartesportsokken. Blauwepaksokken. Donkerblauwepaksokken. Zwartepaksokken. Begrafeniszwartesokken. Zwartegelukssokken. Blauwegelukssokken.
Blauweantislipsokken. Donkerblauweantislipsokken. Zwarteantislipsokken. Lichtzwarteantislipsokken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste opa, het is maar een onschuldig grapje van de drie schrijvers. Ze geven hun vader natuurlijk een stropdas en een zoen nu het weer mag.

gravatar

Keuze uit stropdassen:

Donker blauwe stropdas; Donker donker blauwe stropdas; Bijna zwarte stropdas; Donker blauwezwarte stropdas; Donker blauwe sokken met een zwarte gloed; Zwarte stropdas die in bepaald licht donker blauw lijken; Donker zwarte stropdas; Marinedonker blauwe stropdas; Korte zwarte stropdas; Half korte zwarte stropdas; Lange zwarte stropdas; Steeds zwarte stropdas; Korte blauwe stropdas; Half korte blauwe stropdas; Lange blauwe stropdas; Blauwe sportstropdas; Donker blauwe sportstropdas; Zwarte sportstropdas; Lichtzwarte sportstropdas; Blauwepakstropdas; Donker blauwepakstropdas; Zwartepakstropdas; Begrafeniszwarte stropdas; Zwarte geluksstropdas; Blauwe geluksstropdas; Blauwe antislipstropdas; donker blauwe antislipstropdas; Zwarte antislipstropdas; Lichtzwarte antislipstropdas; Halve stropdas van elke kleur; Extra lande stropdas van elke kleur;

gravatar

Lieve Hanna, heb jij ook een overzicht van mogelijke zoenen? En de soorten lipstick die daarvoor geschikt zijn?