Gênante blunder: man herkent signalen van beroerte niet

Joep (57) loopt urenlang met hangend gezicht en lamme arm rond

Een man uit Barendrecht beging vandaag een gênante blunder. Doordat hij niet in de gaten had dat hij werd getroffen door een beroerte, liep Joep (57) urenlang met een scheve mond en een lamme arm rond. Toen hij een hap van zijn vla probeerde te nemen, droop alles op onsmakelijke wijze over zijn kin. Awkward!

Joep baalt als een stekker. Als hij eerder door had gehad dat zijn hersenen aan het afsterven waren, was de pijnlijke situatie hem misschien bespaard gebleven. “Humf mewir joestrummup nertsj,” liet hij vanuit het ziekenhuis weten met het schaamrood op de kaken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zouden die rokers al slagen de koppeling te maken tussen de foto’s van kankerlongen en hunzelf?

Misschien wel handig, wij betalen de rekening van hun zinloze behandeling.

Reageer