Bron: Wikmedia Commons - Achim Raschka - CC-BY-SA-3.0

Turkije roept Ambassadeur van de Vrijheid op het matje

Nielson zou luchtruim Turkse gemeenschap hebben geschonden

Turkije heeft de Nederlandse Ambassadeur van de Vrijheid op het matje geroepen. Zanger Nielson zat vanochtend als Ambassadeur van de Vrijheid in een helikopter boven Amsterdam-Geuzenveld. Volgens Ankara heeft hij daarmee het luchtruim van de Turkse gemeenschap in Nederland geschonden.

Premier Rutte wilde niet inhoudelijk reageren: “Dit is echt een kwestie tussen de vrijheid en Turkije.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het conflict escaleert snel: President E******* heeft zijn bezettingstroepen in NederDönerland gesommeerd tot de opperste staat van paraatheid over te gaan (code paars) en elke kritische opmerking over hem, Turkije en de I**** (in die volgorde) onmiddellijk te melden aan de overal rondrijdende kaliefen die standrecht mogen toepassen op iedereen die niet als moslim staat geregistreerd. Turkse geloofspolitie is te herkennen aan haar dienstauto’s; zwarte geblindeerde Mercedessen 350 en BMW’s uit de 500-serie met Nederlandse nummerborden met een CD-rondel. Hoort en zegt het voort.

Reageer
gravatar

E******* zet Europa onder druk; geen wonder hij heeft langzamerhand genoeg Turken in West Europa zijn om een burgeroorlog te ontketenen. Het grote voordeel voor E******* is dat hij geen inlichtingendiensten nodig heeft in dit deel van de wereld, hij heeft overal wel een paar miljoen onderdanen die alles gedienstig doorgeven. En wat is dus nog steeds Turkije’s belangrijkste export-artikel? Turken! Allemaal ontwormd en visum-vrij.

gravatar

Deze daad van pure agressie jegens de Turkse gemeenschap van die B-artiest met een enorme geldingsdrang, is de reden dat de Turkse premier Ahmet Davutoglu vandaag zijn terugtreden als partijleider van de regerende AK-partij heeft aangekondigd.

Davutoglu is moegestreden, en wil zijn grote vriend Erdogan niet langer meer voor de voeten lopen. Onder meer om dit ventje eens duchtig de oren te wassen, en hem dan te vertellen dat het joch beter eens kan gaan werken voor zijn vreten.

Dat Turkije het songfestival van volgende week gaat winnen lijkt zeker. Nielson is een prima kandidaat om volgend jaar namens Nederland te worden afgevaardigd; er zijn immers kutnummers genoeg in de aanbieding.

Reageer
gravatar

Zeg naam-plagiërende vlerk, hoewel ik niet kan ontkennen dat wat er wordt beweerd in de laatste alinea van jouw voor de rest ongelofelijke kutbetoog enigszins waar is, wil ik je er bij deze even op wijzen dat het hoogst onbeschoft is om een kutbetoog in naam van een ander te plaatsen: in dit geval de mijne.

gravatar

Aan de schennispleger.

Hierbij roep ik de niet echte Benny Blind op het matje om gemeenschap te plegen met Premier Rutte alvorens hier onder andermans naam te reageren.

Veel plezier.

gravatar

Er hingen gelukkig geen varkens of geiten onderaan die helikopter, anders was die neergeschoten.

De Turkse F16’s hebben immers mandaat boven Nederland

Fred van Kappen
generaal b.d.

Reageer
gravatar

Nielson heeft helaas de Turkse ambassade niet meer kunnen verlaten.

Maar we hebben zojuist een Nederlands consulaat in Den Haag geopend en zullen hem bijstaan!

Vanavond zal ik ik hem bellen.

Mark Rutte

Reageer
gravatar

Nielson heeft dit soort problemen wel vaak aan de hand zeg.

Drie weken geleden had hij in een lied gezongen met adem die een paar minuten eerder door een Syrische dissident was uitgeademd (niet zijn laatste gelukkig), wat tot een zeer ongemakkelijke situatie leidde met IS.

Ambassadeur of niet, er zijn grenzen. En we hebben het hier niet over fout parkeren tenslotte!

Reageer
gravatar

Dat had hij waarschijnlijk al geschonden toen bij boven Duitsland vloog. Die gemeenschap in Europa is namelijk nog groter dan alleen Nederland.