Voorvechter vrije woord blijkt gewoon een lul

Vrienden voelen zich gefopt

Jarenlang werd Jelmer (32) gezien als een dappere voorvechter van het vrije woord, die niet bang was om te zeggen waar het op staat. Nu blijkt echter dat er een andere reden is voor zijn gedurfde beledigingen: het is gewoon een lul.

Onlangs werd Jelmer nog geprezen om zijn moed, toen hij Poetin een dictator noemde en Erdogan een ‘kankermongool’. Maar nu de Hagenees ook zijn collega’s, buren en kinderen geregeld geitenneukers blijkt te noemen, voelen zijn medestanders zich gefopt. “Jelmer is helemaal geen strijder voor het vrije woord, maar een ontzettende hufter.”

“We dachten altijd: wat moedig dat die man zijn relaties en reputatie op het spel zet om het vrije woord te eren. Des te groter de deceptie toen bleek dat hij gewoon mensen haat”, aldus een kennis van hem.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

We staan VOOR onze christelijk- joodse normen en waarden! Vrijheden waar we om gestreden hebben, daar komt geen Erdo tussen. Nederland, land waar de pedopartij bestaansrecht heeft. Waar we met zijn allen bereid zijn voor te sterven?????

Reageer
gravatar

Nou, Gretchen, sterven voor de pedopartij? Dat zijn wel jouw woorden. Pedo’s komen in Turkije niet (meer) voor: die worden samen met homo’s vergast op speciale snuff/sneef-bijeenkomsten. Tenzij ze een hoge post hebben in de regering, zoals Demming in Nederland..

gravatar

Ik hoop dat Rutte die kennis belt om hem eens even goed uit te leggen dat een lul zijn een de belangrijkste Nederlandse kernwaarde is.

Reageer
gravatar

Niet gewoon een lul. Best wel een domme lul. Om niet te zeggen een blinde roeptoeter.

Maar ja, een mening is natuurlijk pas echt vrij, als er niet over is nagedacht.

Reageer
gravatar

Hij is gewoon wie die is met al zijn plussen en minnen, net als iedereen.

Laten we ons, net zoals we bij Erdogan en Hitler doen en deden, blijven richten op alles wat hij goed doet in plaats van die paar smetjes groot uit te lichten.

Reageer