Studio Speld / Wikipedia

Quote: Voltaire anno 2018


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Collega(a)s, was Voltaire niet reeds dood; hij zou licht één van ons kunnen zijn. Net als iedereen in De Speld (inclusief de Redactie) was ‘Voltaire’ een schuilnaam, een nom de plume. Zijn echte naam was Francois-Marie Arouet. Maar daar ligt niemand nog van wakker. Net zomin als van voortdurende integriteitsschandalen bij de VVD. Men raakt gewend aan aliassen en structurele misstanden.

Reageer
gravatar

Om met Voltaire te spreke; “Touché”. Maar zijn we nu dan wél uit het duister? We hebben intussen led-lampen en deeltjesversnellers, DKTP, hielprikken, ABS, algemeen kiesrecht en VVD. Maar wanneer komen we moreel in de 21e eeuw?