Het is vandaag complimentendag: welke gepaneerde steegclown heeft dat halfgare idee bedacht?

Het is vandaag Nationale Complimentendag. In kranten en op sociale media is er weer volop aandacht voor hoe en waarom je complimenten kan geven aan elkaar. Maar welke gepaneerde steegclown heeft dat halfgare idee bedacht? 

Om dit te onderzoeken beginnen we bij Google. Al snel belanden we op een gigantisch lelijke kut website die doet denken aan een afzetting bij een verkeersongeluk. Het blijkt de Nationale Complimentendag-website zelf te zijn. Welke eenhersencellige ragoutdrol heeft deze lay out nou weer bedacht… ah fijn. Na het scrollen langs de knotsgekke spelregels en het doorklikken naar andere onzinnige neukmeuk komen we niet veel dichter bij de bron van deze faalhttp. We vinden wél dat het idee sinds 2003 al bestaat. Welk stel sneue roze koeken heeft dit in godsnaam op zijn geweten?

Misschien dat het alwetende Wikipedia het ons kan vertellen. Wtf? Er is niet eens een Wikipedia-pagina voor fucking complimentendag? Nou dan weet je het vaak wel. De bedenker is dus een totale mister nobody. Na barstende koppijn staken we het zoeken. Het is niet precies duidelijk wie het is geweest, alleen dat het door een lekkende pot niet meer houdbare zilveruitjes is bedacht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gepaneerde steegclown? Lekkende pot niet meer houdbare zilveruitjes? Juliie poging tot humor is nog minder geslaagd dan complimentendag. En dat zegt heel veel.

Reageer