Monkey Business Images / Shutterstock

Monkey Business Images / Shutterstock

Krachtige vrouw incasseert compliment over kleding zonder de prijs te noemen

Paisley wiebelt nietsvermoedend op haar barkruk wanneer zij plots overrompeld wordt door een vrouwenstem achter haar,“Wat een super leuk topje heb je aan.” Haar hartslag schiet omhoog, haar handen verslappen, haar voorhoofd wordt klam en haar mondhoeken beginnen te trillen.

Door haar hoofd schieten honderden gedachten: thanks, hij was maar tien euro! Gewoon in de kringloop gevonden! 50 procent korting hé! Was echt geen geld! Praktisch gratis gekocht! Kostte me dus vrijwel niets! Paisley ademt diep in en telt in haar hoofd tot tien.

“Thanks!” reageert ze met een verlegen glimlach terwijl ze haar adem zachtjes uitblaast. De vrouw glimlacht terug en loopt door. Voldaan staart Paisley in de spiegel achter de bar. ‘Powervrouw’ denkt ze trots in zichzelf.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *