Bron: Flickr - Istolethetv CC BY

Jos heeft maar 6 uur bier drinken per nacht nodig

‘Een powerpilsje van een kwartier doet wonderen’

Jos drinkt maar 6 uur bier per nacht, maar daar heeft hij naar eigen zeggen meer dan genoeg aan om een productieve dag te hebben op zijn werk.

Veel van zijn collega’s hebben zeker 8 uur bier drinken nodig om hun werkdag door te komen. Dat is per persoon verschillend, zegt Jos: “De een kan beter tegen weinig bier dan de ander. Ik drink vrij diep, zonder onderbrekingen. Dan hoef je per nacht gewoon minder uren te maken. Mensen die dit niet hebben drinken te licht, of moeten om de haverklap naar de wc. Dan kom je niet in je REM-dronk en dan heb je ‘s ochtends opstartproblemen.”

Jos geeft toe dat ook hij overdag wel eens merkt dat hij bier tekort komt: “Dan heb ik slecht gezopen die nacht. Maar dan doe ik op de bank gewoon een powerpilsje van een kwartier tot m’n sleutels uit m’n hand vallen. Dat doet wonderen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

na wat lichamelijke klachten, ben ik begonnen aan een intensieve kuur speciaal bier. Op dokters advies drink ik nu drink 9 uur per nacht en ik merk een wereld van verschil!

Reageer
gravatar

Het effect is al duidelijk zichtbaar bij Jos. Zijn haar begint al wat dun te worden op zijn drinken. Ik spilsje niet dat hij hiermee door blijft gaan, maar wel kpilsje van hem.

Reageer