Jordi mag van zijn nieuwe vriendin geen stoeptegels meer van het viaduct gooien

‘Vorige vriendin deed nooit moeilijk’

Sinds hij een relatie met Kelly heeft gaat Jordi niet meer gezellig met zijn vrienden stoeptegels door de voorruiten van auto’s gooien. Dat mag niet van haar.

De vrienden van Jordi zijn boos dat hij nu ineens nooit meer mee gaat naar hun vaste viaduct boven de A4 bij Rijswijk. Ze vinden dat Jordi onder de plak zit bij zijn vriendin. “Ze zijn pas een paar maanden samen en je merkt nu al dat Jordi geen eigen wil meer heeft. Alleen maar omdat zij ons niet mag laat ze hem nooit meer met ons meegaan. En dan zegt ze dingen als ‘het is strafbaar bla bla bla’ maar het is gewoon een kutwijf.”

Jordi’s vorige vriendin Jennifer deed nooit moeilijk als de jongens een middagje naar het viaduct gingen. “Jennifer deed gewoon mee. Echt een topper. Jammer dat ze vastzit nu.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kelly drijft Jordi gewoon in de armen van de Hellse Angels, Satédaaro of zelfs die jongens van Maaskantje die altijd een voorraad stoeptegels in hun groene Opel Manta met zich meevoeren. Kelly is gewoon een intelligent meisje dat een fatsoenlijke opvoeding kreeg; een afschuwelijke mismatch van Second Love. Jordi moet terug naar Jennifer na haar vervroegde vrijlating in 2024. Want Jennifer doet niet moeilijk over burgerzin en ethiek. Jennifer communiceert in één- en tweelettergrepige woorden, slikt, spuit en snuift met de boys mee.

Reageer
gravatar

Stoeptegels zijn gewoon heel erg duur.

Die moet je niet op rijdende auto’s mikken.

Grote kans dat je mist!

En dan moet onze zwakbegaafde duinheks alles weer opruimen…..

Reageer
gravatar

Bij Rijswijk (Gld.) iigt de enige oversteekplaats in de Afgedamde Maas, en als zodanig de weg om uit Slot Loevestein te ontsnappen. Zonder Rijswijk geen Hugo de Groot en dus geen Verenigde Naties.