Kan ik beter een zwangerschap of een fatale ziekte faken om te zorgen dat mijn vriend me niet verlaat?

Kundige Trudie geeft advies

Lieve Trudie,
Mijn vriend wil me verlaten. Wat moet ik doen om te voorkomen dat hij bij me weggaat? Ik twijfel nog tussen doen alsof ik zwanger ben, of zeggen dat ik aan een dodelijke ziekte lijd.

Een klassiek dilemma! Bedenk goed dat het een het ander niet hoeft uit te sluiten. Laat zien dat je van hem houdt en wees niet bang om in een netelig web van leugens verstrikt te raken. Mocht hij toch ongevoelig zijn voor zwangere aidspatiënten, ga dan voor de derde optie: verzin een totalitaire kernoorlog en hou je mannetje lekker binnen in jullie knusse schuilkelder. Let op! Dit vereist wel de nodige voorbereiding. Neem voor tips voor het bouwen van een ondergrondse bunker ook een kijkje op mijn blog over liefde en relaties.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *