Man trouwt vrouw die zo oud is dat ze zijn leeftijdsgenoot had kunnen zijn

‘Wie heeft hier baat bij?’

Zijn vrienden spreken er schande van: Bernards nieuwe vrouw is zo goed als van dezelfde leeftijd als hijzelf. De autoverkoper (41) maakte het aanstaande huwelijk met zijn nieuwe geliefde Patricia (40) onlangs bekend.

Oude schoolvriend Paul: “Ik snap er gewoon niks van. Die vrouw zou zomaar van zijn leeftijd kunnen zijn. Wie heeft hier baat bij? Hij heeft geen geld en zij is niet jong.”

Zus Martine schaamt zich zelfs een beetje voor de relatie van haar broer: “Dit wordt heel ongemakkelijk op familiefeestjes. Ik vind het vreselijk dat papa en zijn Kimberley dit moeten meemaken.”

Volgens Bernard is er niks aan de hand: “We houden van elkaar. Dan maakt het niet uit dat je elkaars muzieksmaak waardeert omdat je in dezelfde periode bent opgegroeid. Dan maakt het niet uit dat je tegelijk oud wordt. Dan speelt leeftijd geen rol.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wilt u mij svp helpen ? ik krijg maar weekgeld 25 euro en ik moet er ook nog 9 euro voor medicijnen van betalen , ik eet al 5 dagen brood pap Dank u

Reageer
gravatar

ik zie het probleem niet laat deze mensen lekker gelukkig zijn met de rest van hun leven al had bernard een vrouw van 20 getrouwd was het ook niet goed geweest want dan was ze weer te jong en je schamen als zus zijnde te belachelijk zij moest zich schamen om zich zo te gedragen pppffff en vrienden jullie zijn geen vrienden jullie zijn een schande dat jullie er zo over denken we leven niet meer in het jaar nul

Reageer
gravatar

Gatver, ranzig gewoon! Er zijn niet voor niets leeftijdsverschillen ingesteld. Mensen hebben geen fatsoensnormen meer tegenwoordig.

Reageer
gravatar

Heeft Bernard al aan Patricia gemeld dat hij, net vorig jaar, is gesteriliseerd? Patricia kan dus haar late kinderwens op haar buik schrijven en met het hemd uitvegen. Tragisch hoe jong geluk al zo snel op de klippen kan lopen.

Reageer
gravatar

Regelmatig ‘verversen’ van de partner kan inderdaad helpen problematische huwelijksfasen over te slaan. Denk hier bijvoorbeeld aan PMS en de voodoo van VIDO (Vrouwen In De Overgang). Slechts luttele jaren geleden duidde een vaste columnist hier nog met enige nadruk op de noodzaak om de Solex regelmatig te ontkolen.

gravatar

N.a.v. bovenstaande bijdrage: het tijdig inruilen van een partner kán inderdaad helpen lastige perioden in het huwelijk te vermijden. Denk hierbij o.a. aan PMS en de voodoo van VIDO (Vrouwen In De Overgang). Zoals een niet meer participerende filosoof tot voor enkele jaren in deze kolommen -met enige klem- benadrukte, dienst een berijder van de Solex met enige regelmatig zijn voertuig te ontkolen, ongeacht leeftijd en kilometrage. Mevrouw C. van Hiernaast daarentegen adviseert -bij spontane opvliegers- wandelingen en opdruk-oefeningen in de duinen, rekening houdend met het jachtseizoen, jagers en kalibers. Kan ook!