Bron Wikimedia - Doc Searls - CC BY

Brievenbusfirma gered van onbewoond Kaaimaneiland

Vermogen bleef in leven door winstbelasting te ontwijken

Een gestrande brievenbusfirma is gered van een onbewoond Kaaimaneiland. Het gaat om het Luxemburgse Robinson Investments Inc dat van de radar verdween toen het onderweg was van Zwitserland naar Bermuda.

Het vermogen werd ontdekt door een reddingsoperatie van de Britse belastingdienst. De brievenbus hield zich wekenlang in leven door kokosnoten en winstbelasting te ontwijken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De directie van ABN/Amro spreekt haar grote dankbaarheid uit jegens de bemanning van het wachtschip der Koninklijke Marine in de Nederlandse Antillen die de volledige bezetting van ABN/Amro’s wegsluizende administratiekantoren in Nederland (6 man en een paardenkop) heeft gered van haar maandelijkse witwas-uitje naar de Cariben. Dankzij deze heldhaftige actie blijft de werkgelegenheid in deze lucratieve banksector voor ons land behouden. Hierbij brengen wij ook de innige dank over van de volgende belastingvluchters: Starbucks, Google, de Rolling Stones, Shell, Exxon, Gulf, Total, Dubai, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten.

Reageer
gravatar

6 man en een paardenkop dat is een geweldige werkgelegenheid als compensatie voor die 900 man die bij ABN hun baan verliezen

gravatar

Mensen, mensen, geen heksenjacht!

“Vermogende particulieren zoeken met een goede reden de anonimiteit op, bijvoorbeeld om de privacy te waarborgen.”
(Het banksaldo van u en ik is immers algemeen bekend, toch?)

woordvoerder ABN-Amro

Reageer
gravatar

Wat nou Rottumeroog? Aan een verblijf op Rottumeroog is Godfried Bomans overleden, dus daar wil je nog niet dood gezien worden. Wat denk je van Texel? Dat eiland verplaatst zich ook (naar een fiscaal gunstiger klimaat richting Jersey en Guernsey). Plasterk en Deysselbloem willen “Tessel” al een status aparte geven

gravatar

Op een onbewoond eiland
Loopt niemand voor je neus
Ja, je voelt je d’r blij want
Lekker leven is de leus

Geen pietsie pech want je hoeft ‘r niets
Valt er niet van je fiets
Ligt op je luie hardewiets

Drinkt met je billen bloot
Melk uit een kokosnoot
Je wordt vanzelf groot

Reageer