Een droom die uitkomt: Hans maakt eindelijk naakt zijn examen

Gebrekkige voorbereiding gooit roet in het eten

Hans droomde er al jaren van, maar vrijdag was het eindelijk zover: hij heeft naakt zijn middelbareschoolexamen opnieuw moeten doen.

“Het kwam nogal onverwacht, dus ik had me er helemaal niet op de vragen voor kunnen bereiden,” legt Hans uit. “Kennelijk had ik niet eens tijd gehad om me die ochtend aan te kleden.” Beschaamd probeerde Hans de examenzaal te verlaten, maar het lukte hem niet om vooruit te komen. “Heel gênant allemaal, en toen brokkelden ook nog eens al mijn tanden af.” Al met al werd het een teleurstellende ervaring. “Is dit nu waar ik al die jaren van gedroomd heb?”

Toch eindigde de dag met een positieve noot. “Ik werd opgehaald door mijn oma. Ontzettend leuk om haar weer eens te zien, want ik dacht dat ze al veertien jaar dood was.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oock aen gene sijden, dient men op d’n vrijdagh na ‘t behaelen van eene henghelaersacte in adamskostuum, eene versgh gevanghen vischje te verorbeeren, opdat desch sondaghs na ‘t lof ‘t huw’leyck op flincke wijze geconsumeert kan worden.

Reageer
gravatar

Hee, ik heet niet Hans, en het gaat niet om een suf middelbareschoolexamen maar om thermodynamica en reologie. Min oma is al veel langer dood.

Reageer