Bron YT - ANP Video

Helder antwoord Van der Steur verijdeld

Minister wekenlang bezig met beramen van duidelijke teksten

De AIVD heeft aanwijzingen dat minister Van der Steur vergevorderde plannen had voor het geven van een helder antwoord in het Kamerdebat van vandaag. In een prullenbak naast het huis van de beleidsverdachte vond de politie een laptop met Word Perfect met daarop duidelijke teksten.

Uit gevonden opnamen blijkt dat de Binnenhofganger meerdere dagen het parlementsgebouw in de gaten hield. Er wordt vermoed dat hij hier zijn antwoord wilde gaan plaatsen. Dit is verijdeld na een gesprek met de wijkambtenaar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Om verdere misverstanden te voorkomen is de spindoctor van de VVD tot de conclusie gekomen dat Van der Steur’s teksten door hem voortaan van een monitor moeten worden afgelezen. Daartoe is zijn bril van dubbel multifocaal glas voorzien. op rijkskosten. Ghostwriters uit het hele land worden uitgenodigd teksten in te leveren. Lidmaatschap van de VVD is een duidelijke pré.

Reageer
gravatar

We moeten Ard v/d Steur hier niet te hard vallen. Hij kan er tenslotte ook niets aan doen dat de VVD even geen betere kandidaat voor V&J op magazijn had. Hans Wiegel te rijk, Ivo Opstelten te oud, Ton Elias te zwaar, Van Baalen te Euroglibberig, Fred Teeven nog even té dik met criminele kringen en Halbe Zijlstra mikt op MP-schap in 2017. “What else?” zou George Clooney zich afvragen.

Reageer
gravatar

Ach, we weten dat gewezen VVD’ers altijd een tweede carriere klaar hebben staan bij iemand die baat heeft gehad bij hun beslissingen. In dit geval zal hij dus wel een dik betaald commissariaat in de georganiseerde misdaad krijgen. Laat maar vallen dan.

gravatar

Fijn toch dat we die wijkagent ‘in de haarvaten van de samenleving’ hebben!

Welke externe partij heeft WordPerfect kunnen ontcijferen? Cellebrite?

Reageer
gravatar

Wijkambtenaar. Dat is heel wat anders. ‘s Ochtends verzamelen die zich op het epibratorium om in de loop van de dag te verspreiden over de gemeente om dan allerlei procedures te verspreiden.

gravatar

Vreemd, want hij hoeft de Tweede Kamer alleen maar te vragen: “wilt u een leuk antwoord of een eerlijk antwoord ?”. De standaard reactie van de Tweede Kamer is dan altijd: “Mweh”.

Reageer