Van der Steur maakte aantekeningen bij lied Nick en Simon

‘Hier komt gedonder van’

Minister Ard van der Steur heeft jarenlang verzwegen dat hij zich heeft bemoeid met de songtekst van ‘Pak maar m’n hand’ van Nick en Simon. Nu blijkt dat het zangersduo op advies van Van der Steur cruciale informatie achterhield.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik begreep dat Ard van der Steur de teksten heeft ingezongen, en Nick en Simon alleen maar pleebekken.

De beste sopranen zijn immers óók dik.

Reageer
gravatar

Goede zangers zijn -per definitie- dik. Dat heeft alles met resonantie in borst- en buikholte te maken.
Kijk naar Luciano Pavarotti, die had een middellijn die in meters werd omschreven en een draaicirkel van een olietanker. En Montserrat Caballé idem dito. Ard van der Steur en René Froger zijn aardig op weg naar een internationale doorbraak. Daarentegen ligt er voor lichtgewichten als die jongens van Jamai, Joling en v.d. Boom geen rol van betekenis in het verschiet. Ze komen gewicht tekort.