Cees H. nieuwe minister van V&J

‘We hebben bewust gekozen voor iemand van buiten de politiek’

Cees H. wordt de nieuwe minister van Veiligheid en Justitie. De 64-jarige drugsbaron is de opvolger van Ard van der Steur, die gisteren moest aftreden in de nasleep van de zogenaamde Teevendeal.

Premier en VVD-leider Mark Rutte is blij met de keuze voor H.: “We willen niet het risico lopen dat er weer gezeik komt met de bonnetjesaffaire. We hebben daarom gekozen voor iemand van buiten de politiek.”

H. kijkt uit naar z’n nieuwe klus: “Ik ben een goede bekende van justitie en ken het ministerie op m’n duimpje. Met mijn bagage als drugsbaron heb ik bovendien geleerd wat het is om leiding te geven aan een complexe organisatie.”

H. krijgt een vergoeding van 1,25 miljoen euro voor zijn inzet, al ligt dat bedrag volgens zijn advocaten veel hoger.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Triest hè?!
Wat is nou 4,7 miljoen tegenwoordig?!
Guldens, daar ga je al!

‘Zware jongen’ hoort toch echt wel tot de zware beroepen.
Moet ‘ie nòg doorwerken!

gravatar

En als er een bonnetje zoekgemaakt moet worden.. Dan is het ook zoek. Daar zijn we creatief in. Uitgebrande auto, betonnen schoenen, geen sporen.

Reageer
gravatar

Tja, zo gaat dat na een afrekening in het criminele circuit.

Het zat er al een tijdje aan te komen, aangezien de voorganger van Cees H. veel kwaad bloed zette in het milieu, toen diverse topambtenaren in koele bloede door Ard van der S. werden geliquideerd in de afgelopen 2 jaar.

Hoogmoed komt voor de val.

Reageer
gravatar

Je mag dat balkje best weghalen hoor. Ik heb geen bonnetje of wat maar ook te verbergen. Ik ben geen Opstelten, Teeven of Van der Steur zeg!

Reageer