Twitter - VVD

Zijlstra: ‘Schaf onze traditie om gevoelige informatie achter te houden niet af’

'Ik kan dat niet aan mijn kamerleden uitleggen'

In het debat over de bonnetjesaffaire heeft VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra ervoor gepleit de traditie van informatie achterhouden niet in één keer af te schaffen. “Dat vindt de VVD een heel slechte zaak.”

Zijlstra: “Gevoelige informatie achterhouden hoort bij de VVD. Het is onze traditie. Hoe moet ik dat dan aan mijn kamerleden uitleggen, dat we opeens de waarheid gaan spreken? Dan raakt iedereen ontzettend in de war.”

De VVD-fractievoorzitter is daarom voor een geleidelijk afschaffen van het achterhouden van informatie: “Je mag best dingen veranderen, maar doe het dan geleidelijk. Als je het in één keer doet dan weet niemand meer wat ‘ie moet geloven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jammer dat in het artikel niet is vermeld dat Halbe pleit voor een herziening van het strafrecht. Na het offer om Ard plotsklaps te slachten, wordt de VVD aangemerkt als zijnde een criminele organisatie, en in de huidige juridische situatie dient deze als zodanig ontmanteld te worden. Daarna treedt dan automatisch de ‘Pluk Ze Wet (P.Z.W)’ in werking.

Juist dát wil men bij wetswijziging voorkomen, omdat anders de vele onschuldige naaste familieleden en oud-leden rücksichtslos in de kou komen te staan.

Kortom, Halve opteert voor een Serious Request.

Reageer
gravatar

Eens. Toch is er een probleem. Bij het witwassen van zwart geld krijg je helemaal geen bonnetje. En met contactloos betalen ook al niet. Hoe hou je dat bewijs dan achter?

Reageer
gravatar

Ook het instellen van een soort ‘regenboogwaarheid’ gaat ons op dit moment nog veel te ver.

Kinderen raken daar maar van in de war. De schok van de regenboogpieten zijn ze nog niet eens te boven gekomen!

We overwegen nog de ‘roetwaarheid’ als tussenvorm.

Maar de achterban van onze voornaamste politieke concurrent schreeuwt ‘dat we niet aan hun tradities motte komme, anders weten ze wel waar mijn huis woont!!’

Reageer
gravatar

Mooie Halbe-reeks bouwen jullie samen met hem op.

De foto’s hebben wel heel lichtjes een andere kleur. Alsof er een andere kleurruimte is gebruikt.

Reageer