Bron YT RTL nieuws

Van der Steur: publiek is helemaal niet geïnteresseerd in waarheid over Teevendeal

'Alleen journalisten maken zich druk over oude bonnetjes'

Ard van der Steur is niet van plan de waarheid te spreken over de Teevendeal. “Daar is de Nederlandse bevolking helemaal niet in geïnteresseerd,” aldus de minister van Veiligheid en Justitie.

Nieuwsuur bracht vanavond naar buiten dat Van der Steur als Kamerlid heeft geholpen informatie over de omstreden deal in de doofpot te stoppen en daar later als minister over gelogen te hebben. Volgens de VVD’er is dat niet voldoende aanleiding om alsnog de waarheid te gaan spreken. “Alleen journalisten maken zich druk om jarenoude bonnetjes. Ik denk dat de bevolking zich vooral zorgen maakt over zaken als veiligheid en justitie. Laat Nieuwsuur zich daar maar druk over maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Van der Steur is van de mafiapartij dat list en bedrog hoog in het vaandel heeft staan. Die zijn helemaal niet van plan de waarheid te spreken.

Blij dat hij opgehoepeld is. Dat is alleen maar gunstig voor de PVV van meneer Wilders.

Corrie.

Reageer
gravatar

Dat wel, maar vergeet niet dat Geert destijds is opgeleid door de godfather van deze criminele bende himself: Frits Bolkestein.

gravatar

You know, don’t be so overly dramatic about this. Mr Ven Dur Stoer just presented… alternative facts.

I am sure Mr Ven Dur Stoer and president Trump will work in a very strong cooperation!

Kellyanne Conway

Reageer
gravatar

Fijn dat een gerenommeerd nieuwsblad eens echt nieuws presenteert. Veel beter dan het FAKE NEWS van de linkse media. Ik kijk naar jullie NOS, Volkskrant en handlangers!

Reageer