TBS’er gaat lekker avondje de stad onveilig maken

Gezellig het centrum in met een paar liter benzine

Normaal zit hij in een hermetisch afgesloten TBS-kliniek, maar vanavond gaat Marvin met zijn vrienden en een paar liter benzine eens lekker het centrum van Eindhoven onveilig maken. Hij heeft dan ook wat te vieren: na vier jaar in een isoleercel gezeten te hebben heeft hij vandaag eindelijk een dagje verlof.

Moeder Marinda Verbeek (56) is blij dat haar zoon nog eens de deur uitgaat: “Ons Marvin is gewoon een hele gevoelige jongen. Altijd al geweest. Soms maakten we ons wel zorgen: komt hij die kliniek nog eens uit. Hij zit daar zo geïsoleerd. Dan kan zoiets simpels als een avondje op stap gaan met vrienden voor mij heel veel betekenen. Je ziet het toch als een bevestiging dat hij nog mee kan doen in onze samenleving. Iedereen verdient een zesde kans, toch?”

Om 03:00 wordt Marvin door zijn moeder opgehaald bij het Stratumseind, “Als ‘ie dan maar niet te lang blijft plakken, hij wordt vaak compleet ontoerekeningsvatbaar als hij eenmaal bezig is. Dan krijg je hem met geen twintig paarden naar huis!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toffe gozer is Marvin. Jeugdvriend, die ik helaas niet vaak zie, maar vanavond gelukkig wel. ‘k Heb er zin an! En wie zich met ons bemoeit, krijgt een ram op z’n bek, age da maar weet!

Reageer
gravatar

Wat ne leu doar in ‘t zuud’n. Wie weet dat wal van oen soort: betke met knien gooi’n aj mot hebt of ne groot’n sik met nem’n aj ginne keal bunt. Wie houwt hier de leu gewone op de bek, zo as ut heurt.

gravatar

Correcties
– “klotewijf!” Dat kan niet, wijven hebben geen kloten.
– “Jij bent voor mij ook een boer (en een hoer)” Dat klopt ook niet, dat zou dan een boerin moeten zijn. Wel intrigerend: boerin en hoer (hoerin?) in deeltijd.

Vanwaar deze opwinding bij de heer (heertje) samirtje?

gravatar

Ja, we willen zo’n jongen wèl perspectief bieden hè?
Levenslang is immers ook geen levenslang.
En geen enkele Nederlandse straf staat voor meer dan 2/3e ervan.

Speld, denken jullie wel aan de praaifussie! Zijn rechten worden hier ernstig geschonden! Dat komt jullie op tonnen schadevergoeding aan hem te staan.

Reageer
gravatar

Als ie ook nog lid is van de VVD, wordt z’n levenslang gewoon omgezet in 3 maanden voorwaardelijk, met een taakstraf. Hij moet dan maximaal 6 weken lang 5 x per dag de konten van Rutte en V.d. Steur kussen. Zo is Volkert van der Graaf ook van zijn enkelband, straatverbod en psychologische controle afgekomen.

gravatar

De blik in Marvin’s ogen spreekt boekdelen; hij aarzelt hier nog tussen een bivakmuts of de cap van Batman. Een lichte scheelheid geeft het anders emotieloze gelaat van de psychopaat karakter; de gebalde vuist duidt op grootste plannen m.b.t. Stratumseind. Moeders houdt uw dochters binnen.

Reageer
gravatar

Voor een avondje stappen aan het Stratumseind moet je volkomen wilsonbekwaam zijn. Een normaal mens wil er niet gezien worden. Niet in Eindhoven in principe, maar zeker niet aan het Stratumseind. We wensen Marvin daarom een gezellige avond en een forse kans op verlenging van zijn TBS. (Zolang ze maar van zijn verlof afblijven)

Reageer